La Pădurea de Stejari

Termeni și condiții

  1. Introducere

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții („Termeni”) înainte de a utiliza site-ul web al Vivat Construct SRL („noi”, „nostru”, „al nostru”). Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești Termeni și să fiți obligat de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Informații despre companie

Vivat Construct SRL este o societate cu răspundere limitată înregistrată sub numărul J33/77/1994, cu Cod de Identificare Fiscală (CUI) 5111727. Sediul nostru se află în Suceava, Str. Magnoliei, Nr. 1, Bl. 1, Sc. B, Ap. 1, județul Suceava.

  1. Accesul și utilizarea site-ului

3.1 Accesul la site și utilizarea acestuia sunt permise doar în scopuri legale și conform destinației sale. Nu puteți utiliza acest site într-un mod care ar putea afecta securitatea, funcționalitatea sau disponibilitatea acestuia.

3.2 Nu sunteți autorizat să utilizați acest site în scopuri comerciale sau pentru a distribui, modifica, transmite, reutiliza sau republica conținutul acestuia fără acordul scris prealabil al Vivat Construct SRL.

  1. Proprietatea intelectuală

4.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la text, imagini, grafică, logo-uri, clipuri audio și video, sunt deținute de Vivat Construct SRL sau de titularii săi de drept.

4.2 Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui sau crea opere derivate din conținutul acestui site fără acordul scris prealabil al Vivat Construct SRL.

  1. Limitarea răspunderii

5.1 Vivat Construct SRL depune eforturi rezonabile pentru a asigura corectitudinea și actualitatea informațiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile sunt complete, precise sau actualizate în mod constant.

5.2 Utilizarea acestui site se face pe propriul dvs. risc. Vivat Construct SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele pierderi sau daune rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

  1. Protecția datelor cu caracter personal

6.1 Pentru informații cu privire la modul în care Vivat Construct SRL colectează, utilizează și protejează datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

  1. Legi și jurisdicție aplicabilă 

7.1 Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretate în conformitate cu legile statului România.

7.2 Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din județul Suceava, România.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

8.1 Vivat Construct SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Astfel de modificări vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe acest site.

8.2 Continuarea utilizării acestui site după modificarea Termenilor și Condițiilor constituie acceptarea dvs. a modificărilor respective.

  1. Disponibilitatea site-ului

9.1 Vivat Construct SRL depune eforturi pentru a menține disponibilitatea și accesibilitatea continuă a acestui site. Cu toate acestea, nu putem garanta că site-ul va fi întotdeauna disponibil sau fără erori.

9.2 Ne rezervăm dreptul de a întrerupe temporar sau permanent furnizarea acestui site, cu sau fără notificare prealabilă.

  1. Dispoziții generale

10.1 Dacă oricare dintre prevederile acestor Termeni și Condiții este considerată nevalidă sau inaplicabilă în orice măsură de către o instanță sau autoritate competență, celelalte prevederi ale acestor Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare în întregime.

10.2 Nerespectarea sau neexercitarea de către Vivat Construct SRL a drepturilor sau dispozițiilor din acești Termeni și Condiții nu constituie o renunțare la aceste drepturi sau dispoziții.

Acești Termeni și Condiții reprezintă înțelegerea integrală dintre dvs. și Vivat Construct SRL cu privire la utilizarea acestui site și înlocuiesc orice înțelegere anterioară, fie verbală, fie scrisă, referitoare la acest subiect.