La Pădurea de Stejari

Despre noi

În căutarea unui Apartament Nou?
Descoperiți Cartierul “La Pădurea de Stejari”!

Localizarea este unul dintre criteriile importante atunci când căutați o locuință nouă, iar La Pădurea de Stejari îndeplinește această cerință în mod exemplar.

Situat în apropierea unei păduri de stejari și a unui pitoresc lac, cartierul nostru vă oferă un mediu natural deosebit, departe de agitația urbană.

În căutarea apartamentului perfect!

Descoperiți La Pădurea de Stejari!

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la accesibilitate, deoarece cartierul nostru are o stație de autobuz chiar la intrare și beneficiază de acces ușor pe Aleea Dumbrăvii către strada Gheorghe Doja.

Astfel, în aproximativ 10 minute, puteți ajunge în centrul Sucevei sau în alte zone importante ale orașului.

Dimensiunea și configurația apartamentelor sunt criterii esențiale pentru cei care își caută locuința visurilor.

La Pădurea de Stejari oferă o varietate de apartamente spațioase și confortabile, care se potrivesc nevoilor și preferințelor dvs.

Indiferent dacă sunteți o familie în creștere sau căutați un spațiu mai mic și intim, veți găsi aici opțiuni adecvate pentru voi.

Bugetul este o considerație importantă pentru majoritatea oamenilor atunci când își aleg o nouă locuință.

La Pădurea de Stejari vă oferă posibilitatea de a găsi apartamente la prețuri competitive, asigurându-vă că puteți încadra confortabil în bugetul dvs.

Foarte important
Oferim Posibilitatea de a achiziționa Apartamentul în Rate – minim 30% avans

Calitatea materialelor și a lucrărilor, dar și siguranța clădirilor sunt prioritare pentru noi.

Încă de când am început să construim complexul La Pădurea de Stejari, am ales drept diriginte de șantier un inginer constructor cu o experiență de aproximativ 40 de ani

Pe o suprafață de aproximativ 5 hectare (în prezent, doar aproximativ jumătate dintre clădiri sunt ridicate), acest cartier se va dezvolta într-un mod armonios și oferă numeroase facilități pentru a vă face viața confortabilă și plină de bucurie.

Vom construi în perioada următoare un supermarket, o grădiniță pentru copiii voștri, terenuri de sport și un loc de joacă modern

Siguranța este o prioritate pentru noi, de aceea cartierul este supravegheat video și beneficiază de pază umană non-stop, cu o barieră la intrare.

Astfel, puteți fi liniștiți și vă puteți bucura de intimitate și siguranță în noua voastră locuință.

Nu ratați ocazia de a trăi într-un cartier nou, cu toate facilitățile necesare la îndemână!

Vă invităm să explorați La Pădurea de Stejari și să descoperiți frumusețea unei vieți echilibrate între liniște și confort urban.

Pentru mai multe informații și detalii despre această oportunitate unică, vă rugăm să ne contactați și suntem bucuroși să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie.

Despre apartamente:

Apartamente cu 1 camera
Suprafață utilă: 40 mp + terasă

Apartamente cu 2 camere
Suprafață utilă: 52 mp + terasă

Apartamente cu 3 camere
Suprafață utilă: 70 mp + terasă

Fiecare imobil este proiectat și construit cu materiale de calitate și respectând cele mai exigente standarde de siguranță, astfel încât să vă puteți bucura de un cămin care vă va oferi confort și liniște de-a lungul anilor.

Sunați acum și haideți să vă prezentăm cartierul!
0747 225 010

P.S. Nu uitați!
Aveți posibilitatea să achiziționați în rate, direct la dezvoltator (cu plata unui avans de minim 30%), apartamentul pe care vi-l doriți!

Cum e Viața în Cartierul “La Pădurea de Stejari”!